پله پله با فناوری های اینترنت
 
 

 

ما مطلب قبل را به فرمت های مختلف کامنت گذاری اختصاص دادیم. اکنون قصد داریم نکته هایی برای پاک و منظم نگه داشتن، کد بیاوریم. امیدواریم با استفاده از آنها بتوانید هر روز کامنت های بهتری نسبت به دیروز بگذارید. پس در ادامه با ما باشید.



ادامه مطلب ...


 

 

جاوااسکریپت این روزها به بخشی جدایی ناپذیر از فناوری های وب تبدیل شده و تقریبا جایی نیست که آن را مشاهده نکنیم. اما چه شد که این زبان به دنیای وب وارد شد؟ چه توانایی هایی است که جاوااسکریپت را نسبت به دیگر زبان های موجود متفاوت می کند و چطور می توانیم جاوااسکریپت را بیاموزیم؟ پاسخ این سوالات را در این مطلب نردبان پیدا می کنید. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


 

تمامی توسعه دهندگان و برنامه نویس هایی که روی پروژه های بزرگ کار کرده اند، از اهمیت کامنت (توضیح = comment) گذاری هنگام کدنویسی واقف هستند. زمانی که روی یک اپلیکشن کار می کنید، به مرور با افزایش امکانات، پیچیدگی آن نیز افزایش می یابد. ممکن است در کد بارها و بارها به فانکشن ها یا متغیرهای خاصی ارجاع داده شود و از آنها اطلاعات یا مقادیر خاصی گرفته شود. آیا می دانید، اگر پس از مدتی به کد مراجعه کنید، چیز زیادی از چگونگی کارکرد آن به خاطر نخواهید داشت؟ آیا می دانید که مجبورید ساعت ها صرف کنید تا به یاد بیاورید هر کدام از قسمت های کد چه کار می کند؟ شاید تعجب کنید اما این یک واقعیت است.


علاوه بر مورد بالا، کامنت گذاری هنگام کار گروهی اهمیتی به مراتب بالاتر دارد و از واجبات است. اما بسیاری توسعه دهندگان از چگونگی این کار اطلاع کافی ندارند. 
روش های استاندارد و الگوهای کامنت گذاری بین دولوپرهای مختلف متفاوت است، اما به عنوان یک اصل کلی باید آنها تمیز و خوانا باشند تا به خوبی قسمت های گیج کننده کد را توضیح دهند.


در اینجا قصد داریم راجع به بعضی اصول کامنت گذاری صحبت کنیم که با خواندن آنها قطعا ایده های بهتری برای توضیح جزییات کد در پروژه ها، به ذهن تان می رسد. علاوه بر این تعدادی مثال نیز در لابه لای مطلب آورده شده تا درک بهتری از بحث داشته باشید. امید است از این مطلب عنوان یک سکوی پرتاب برای ورود به دنیای کامنت گذاران خوب، استفاده کنید.



ادامه مطلب ...


 

چند روز قبل در نردبان به روش هایی برای کاهش زمان توسعه یک نرم افزار تحت وب پرداختیم. در مطلب هفته گذشته سراغ ۵ مورد اول رفتیم و این هفته مطلب را با ۵ مورد بعدی تکمیل می کنیم. 

پس ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


 

برای استفاده از اپلیکیشن های تحت وب لازم است که حتما به اینترنت دسترسی داشته باشید. اما چند سالی است که شاهد تلاش های زیادی هستیم که اپلیکیشن های تحت وب به صورت افلاین هم قابل استفاده باشند. اما گوگل بیشتر از بقیه شرکت های سازنده مرورگر به دنبال راه اندازی اپلیکیشن های تحت وب افلاین است. 

اگر از مرورگر کروم استفاده می کنید احتمالا App های کروم را دیده اید. اینها اپلیکیشن هایی تحت وب هستند که قسمت کوچکی از آنها روی کروم نصب می شود تا دسترسی راحت و سریع تری به آنها داشته باشید. اما در واقع امکان اجرای اغلب آنها به صورت آفلاین وجود ندارد و باید حتما به اینترنت متصل باشید. گوگل آنها را hosted app می نامد. 



ادامه مطلب ...


 

شعار توسعه نرم افزار در دنیای امروز: سریعتر = بهتر. در دنیای امروز شنیدن زمزمه هایی مانند توسعه سریع اپلیکشن، چابک و... این موضوع را به شما یادآور می شود که در چه دنیای سریعی زندگی می کنیم.


اما انجام سریع تر کارها لزوما به معنی بیشتر کار کردن نیست، نتها کافیست کمی باهوش تر عمل کنید. در این مقاله ۱۰ روش برای کاهش زمان توسعه نرم افزار های تحت وب در اختیار شما قرار خواهیم داد. امروز با ۵ مورد اول آن با شما خواهیم بود. پس ادامه مطلب را از دست ندهید.



ادامه مطلب ...


 

اگر مشغول کار در دنیای توسعه نرم افزار باشید، حتما با تفاوت های انواع مختلف زبان های کامپیوتری آشنا هستید. اما جالب است که حتی برخی از توسعه دهندگان هم پیدا می شوند که با تعاریف و دسته بندی های کلی این زبان های کامپیوتری آشنا نیستند. 

در کنار آن کسانی که به دنبال آموختن زبان های کامپیوتری هستند هم آنها را با یکدیگر اشتباه می گیرند و از اسامی آنها به جای یکدیگر استفاده می کنند. 

ایرانی هایی که در کشورهای اروپایی یا آمریکا زندگی می کنند، یک اشتباه خارجی ها را ناراحت کننده می دانند. اینکه بعضی اوقات خارجی ها فکر می کنند، ایرانی ها به زبان عربی صحبت می کنند. می بینید که وقتی کسی زبان شما را به اشتباه نام می برد، ناراحت می شویم. 

پس بیایید در ادامه مطلب، زبان های مشهور کامپیوترها را با هم مرور کنیم، تا با یکدیگر اشتباه نشود و کاری کنیم تا کامپیوترها از دست ما عصبانی نباشند.



ادامه مطلب ...


 

زبان PHP در سال 1995 و برای اولین بار توسط برنامه نویس دانمارکی، رایموس لردورفین ساخته شد و در سال 1997، توسط دو برنامه نویس دیگر، زیو سوارزکی و اندی گاتمنز و به منظور ایجاد پایه های PHP3 بازنویسی شد. 

آنها موفق به ساخت "موتور زند" شدند که هم اکنون مفسر اصلی زبان PHP به شمار می‏رود. گاتمنز و سورازکی همکاری خود را با شرکت "زند تکنولوژی" که یک شرکت تجاری با محوریت تولید محصولات add-on و سرویس هایی برای توسعه دهندگان PHP است ادامه دادند. 

امروزه بیش از 35 درصد از ترافیک وب توسط PHP به کار گرفته شده است. فیسبوک، یاهو و ویکی‌پدیا نمونه‏ای از این وب سایت ها هستند. وردپرس، محبوب ترین پلت فرم وبلاگ نویسی در جهان نیز بر روی PHP بارگذاری شده و احتمالاً نیمی از آن 35 درصد را تشکیل میدهد. علاوه بر این محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال هم با پی اچ پی کار می کنند. 

با این حال این زبان در بعضی موارد نتوانسته است نظر برنامه نویسان C، Java، .NET، Python، یا Ruby جلب کند و حتی تا حدودی مورد تمسخر این دسته برنامه نویسان قرار گرفته است. 



ادامه مطلب ...


 

اگر به برنامه نویسی علاقمند باشید، احتمالا از شرکت در مسابقات برنامه نویسی هم لذت می برید تا بتوانید توانایی های خودتان را در رقابت با دیگران محک بزنید. «بیان» نام یک مسابقه برنامه نویسی است که امسال به صورت بین المللی برگزار شد و دور اول آن به پایان رسیده است. 

برگزار کننده های این مسابقه می گویند حدود 1700 شرکت کننده ایرانی و بیش از 3000 برنامه نویس خارجی از 54 کشور جهان در این مسابقه شرکت داشتند که از این تعداد 10 برنامه نویس برتر در نیمه دوم بهمن ماه به ایران خواهند آمد تا با برنامه نویسان برگزیده ایرانی به رقابت بپردازند. 

در میان برنامه نویسان خارجی بیشترین امتیاز در مرحله آنلاین به ماکاتو سوجیما (Makoto Soejima) از ژاپن و انادی کورتکویچ (Gennady Korotkevich) از بلاروس تعلق گرفته، ماکاتو یکی از برنامه نویسان پرافتخار ژاپنی و انادی دارنده 6 مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر و نفر اول رنکینگ جهانی " تاپ کدر " و " کدفرسز " است. 

اینکه برنامه نویسیان ایرانی و خارجی در کنار هم به رقابت پایاپای می پردازند نکته مفیدی است که می تواند به پیشرفت برنامه نویس های داخل ایران کمک کند. 

اما دیروز در وبلاگ رسمی شرکت بیان اطلاعات آماری جالبی درباره زبانهای برنامه نویسی استفاده شده، رشته های دانشگاهی و سن و سطح تحصیلات شرکت کنندگان منتشر شده است که آنها را در ادامه مطلب با هم مرور می کنیم.



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان پله پله با فناوری های اینترنت و آدرس nardebaan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 68
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 75
بازدید ماه : 74
بازدید کل : 51096
تعداد مطالب : 39
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1